PERE FOTOSESSIOON RANNASKallis Eesti suvi, sa oled olnud lihtsalt imeline! Minu lemmik koht fotosessiooniks on ikka mere ääres. 

Suvi, päike, rand ja kallid inimesed - parim kooslus üldse. Usun, et kõik eestlased on saanud sel aastal meie kodumaal seda imelist ilma nautida, ringi reisida ning oma akud täis laadida. Fotosessioonid rannas on minu lemmikud ja minu jaoks kõige südamelähedasemad. Alati on tore jälle minna tuttavasse kohta pildistama või siis avastada täiesti mõni uus vaikne mere äärne kohake siin Eestis. Mul on hea meel, et mu kliendid on nõus minuga kaasa tulema, et nautida kvaliteet aega perega looduses, naerda ja mängida - samal ajal, kui mina jäädvustan need kaunid hetked. 

Kel suvised perepildid veel tegemata, siis praegu on selleks ikka veel võimalus. Võtame nüüd kõik ühe hetke, et tänada seda imelist suve sel aastal Eestis.

Päikest! Ja kaunist suve lõppu!

xx

Maria
Eelmine
Vastsündinu fotosessioon kodus

Vastused puuduvad

Email again: